Werkdagen voor 10.00u besteld = vandaag bezorgd*
Gratis verzending op alles
Deskundig advies van onze specialisten
Binnen 30 dagen gratis retouren
Pool Power pH-

Pool Power pH-

Pool Power Long mini chloortabletten 20 gram

Pool Power Long mini chloortabletten 20 gram

Pool Power Long chloortabletten 200 gram

€ 28,97

Gratis bezorging op alles
Binnen 30 dagen gratis retouren
Deskundig advies van onze specialisten
Voor 10.00 's ochtends besteld, vanavond in huis

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8717496960238
Met chloor desinfecteer je het water in je zwembad en/of spa, wat zorgt voor langer plezier van het zwembadwater. De Long chloortabletten wegen 200 gram per tablet en zijn speciaal ontwikkeld voor grotere zwembaden. Een chloortablet dien je uitsluitend te gebruiken in combinatie met een chloordrijver, skimmer of doseersluis. Het zwembadchloor lost langzaam op wanneer het in contact komt met het zwemwater. Zo ben je verzekerd van een constante afgifte van chloor.
Zwembadchloor van Pool Power is van zeer hoge kwaliteit. Het chloor is gestabiliseerd wat betekent dat het minder snel vervliegt door invloed van de zon en het beter werkt door een langzamere afgifte. Meet altijd eerst de actuele chloor- en ph-waarde met een tester zodat je weet hoeveel chloor je moet toevoegen. Plaats vervolgens een chloortablet in de dispenser, skimmer of doseersluis zodat het in aanraking kan komen met het water.

Het gebruik van chloor zorgt voor langer plezier van het zwembadwater. Het doodt de bacteriën, virussen en algen en bestrijdt vuildeeltjes die de kwaliteit van het water verminderen. Meet altijd eerst de actuele chloor- en ph-waarde met een tester zodat je weet hoeveel chloor er toegevoegd dient te worden. Plaats vervolgens een chloortablet in de dispenser, skimmer of doseersluis zodat het in aanraking kan komen met het water.

Gebruik zwembadchloor nooit tegelijk met andere chemicaliën. Hierdoor kunnen chemische gassen vrijkomen. Voeg chloor altijd toe aan het zwemwater en nooit andersom. Je kunt de verpakking omspoelen met zwemwater wanneer deze leeg is. Daarna kun je deze veilig weggooien. Bewaar zwembadchloor altijd op een koele en droge plek in een dichte verpakking. Lees voor gebruik altijd de veiligheidsvoorschriften op de verpakking!

Voordelen:
✔ Hoge kwaliteit
✔ Gebruiksvriendelijk
✔ Zorgt voor langer plezier van zwembadwater

Meer informatie
Merk Pool Power
Verpakking breedte 10 cm
Keurmerk CE
Verpakking lengte 19 cm
Verpakking hoogte 10 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pool Power Long chloortabletten 200 gram