Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Gratis verzending op alles
Deskundig advies van onze specialisten
Gratis retourneren binnen 30 dagen

Verzending en levering

Wij leveren, net als iedere online webshop, aan huis. Uw pakket wordt gemakkelijk en snel bij u aan de voordeur bezorgd. Wij maken gebruik van PostNL, Red je Pakketje en DPD.

Bent u niet thuis? Dan wordt het pakket door de postbezorger bij de buren afgeleverd of de volgende dag (m.u.v. zondag) nogmaals aangeboden. Bent u nogmaals niet thuis, dan is het pakket op te halen bij een pakketpunt van de betreffende pakketdienst.

Wij streven er naar dat als u een product besteld op een werkdag voor 23:59 uur, dat u het pakket de volgende dag in huis heeft. Wanneer dit niet mogelijk niet, dan zal dit worden vermeld bij de verwachte levertijd van het product.

Op het moment dat uw bestelling compleet en netjes is ingepakt door ons magazijnteam en het pakket opgehaald is door de pakketdienst, dan ontvangt u van ons een e-mail bericht met de verzendbevestiging. Hierin vindt u de Track & Trace code. Op deze manier weet u altijd waar uw pakket is en wanneer deze bezorgd gaat worden.

Grote en zware producten vervoeren wij niet met de standaard pakketdienst. Voor dit soort bestellingen werken wij samen met Transmission. Via deze weg weten wij zeker dat uw pakket goed en onbeschadigd aankomt. Transmission heeft meestal 2 tot 3 dagen levertijd en neemt zelf contact op met u voor de levering.