heroicons/outline/package Altijd €3.95 verzendkosten  op alles
heroicons/outline/truck Binnen 30 dagen  gratis retourneren
heroicons/outline/zap Groot assortiment  & snelle levering
heroicons/outline/smile Niet goed, is  geld terug
Bezig met laden...

4711 geschenks.edc 50ml+tiss.@ 1 st

Art.nr. : 4011700740598
4711 is een beroemd Eau de Cologne merk, oorspronkelijk van de firma Mühlens GmbH & Co. uit Keulen, maar sinds 1997 een onderdeel van Cosmopolitan Cosmetics GmbH. 4711 is het huisnummer van een pand aan de Glockengasse in Keulen waar het product is geproduceerd. Waarschijnlijk heeft Wilhelm Mühlens in 1792 het recept als huwelijkscadeau gekregen van een monnik. Deze eeuwenoude geur is een echte aanrader!No. 4711 Eau de Cologne en tissues hebben een wereldberoemde geur die lichaam en geest al bijna 220 jaar inspireert. De unieke geurcompositie is nog steeds een goed bewaard geheim. Wat No. 4711 zo bijzonder maakt zijn de hoogwaardige ingrediënten en essentiële oliën. De lichte en vitaliserende topnoot is karakteristiek voor de geur.

Op voorraad

+ -
heroicons/outline/paper-plane altijd €3.95 verzendkosten
heroicons/outline/open-box binnen 2 werkdagen geleverd

Omschrijving

4711 is een beroemd Eau de Cologne merk, oorspronkelijk van de firma Mühlens GmbH & Co. uit Keulen, maar sinds 1997 een onderdeel van Cosmopolitan Cosmetics GmbH. 4711 is het huisnummer van een pand aan de Glockengasse in Keulen waar het product is geproduceerd. Waarschijnlijk heeft Wilhelm Mühlens in 1792 het recept als huwelijkscadeau gekregen van een monnik. Deze eeuwenoude geur is een echte aanrader!

No. 4711 Eau de Cologne en tissues hebben een wereldberoemde geur die lichaam en geest al bijna 220 jaar inspireert. De unieke geurcompositie is nog steeds een goed bewaard geheim. Wat No. 4711 zo bijzonder maakt zijn de hoogwaardige ingrediënten en essentiële oliën. De lichte en vitaliserende topnoot is karakteristiek voor de geur.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: 4711 geschenks.edc 50ml+tiss.@ 1 st
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.