heroicons/outline/package Altijd €3.95 verzendkosten  op alles
heroicons/outline/truck Binnen 30 dagen  gratis retourneren
heroicons/outline/zap Groot assortiment  & snelle levering
heroicons/outline/smile Niet goed, is  geld terug
Bezig met laden...

Zakelijke klanten

Binnen WAYS-zakelijk staan er drie logistieke oplossingen centraal:

  • WAYS Groothandel
  • WAYS Dropshipping
  • WAYS Fulfilment

Deze drie logistieke oplossingen worden hieronder uitgelegd. 

 

De drie logistieke oplossingen van WAYS
Alles over WAYS Groothandel

Wij bieden u als zakelijke klant de mogelijkheid om tegen zeer scherpe tarieven bij ons op basis van onze groothandels propositie in te kopen. Door slimme software kunnen wij voor onze zakelijke klanten altijd de scherpste prijzen aanbieden. Binnen deze logistieke oplossing staat een levering aan uw zakelijke magazijn centraal. Deze zakelijke bestellingen worden veelal uitgevoerd door één van onze zakelijke grootverpakking-transporteurs. De minimale orderwaarde voor een zakelijke bestelling is 1500 euro.

Wilt u een zakelijke bestelling plaatsen? Dan kunt u onze hoofd inkoper Thomas mailen op: thomas@ways.nl


WAYS is bezig met de ontwikkeling van een handige zakelijke portal! Wilt u zich hier alvast voor aanmelden dan kan dit via daniel@ways.nl

Alles over WAYS Dropshipping

Wij bieden u als zakelijke klant de mogelijkheid om op basis van onze dropshipment oplossing bij ons in te kopen. Binnen deze zakelijke oplossing staat een uitzonderlijke snelle en discrete levering centraal. Wij kunnen bij de Nederlandse dropshipment bestellingen een levertijd garanderen van ‘voor 23:59 besteld, morgen thuis bij de klant’. Deze zakelijke bestelling wordt in een neutrale verpakking en met een pakbon met uw logo erop geleverd bij uw klant. Doormiddel van zeer betrouwbare bezorgdiensten wordt uw zakelijke dropshipment bestelling vanuit ons moderne logistieke centrum rechtstreeks geleverd bij uw eindklant.

Wilt u zich aanmelden voor deze logistieke oplossing? Dan ontvangen wij graag uw bedrijfsgegevens via daniel@ways.nl. Na een controle van de gegevens wordt uw account ingericht.

Alles over WAYS Fulfillment

Binnen WAYS Groothandel en WAYS Dropshipping wordt er door u als zakelijke klant goederen ingekocht op basis van de door u gewenste logistieke oplossing. Daarnaast biedt WAYS ook de mogelijkheid aan van fulfillment. Hierbij worden uw eigen ingekochte goederen bij ons opgeslagen in ons moderne logistieke magazijn. Wij ontzorgen hierbij uw gehele binnenkomende goederenstroom, uitgaande goederenstroom en de afhandeling van uw retourzendingen. Doormiddel van ons uitstekende logistieke netwerk in Nederland en Europa kunt u razendsnel leveren aan uw gewenste eindklant. Hierbij bieden wij niet enkel de mogelijkheid voor de verzending van klein verpakkingen, maar ook voor de fulfillment van uw grootverpakkingen (pallets). 


Wilt u zich aanmelden voor deze logistieke oplossing? Dan ontvangen wij graag uw bedrijfsgegevens via daniel@ways.nl. Na een controle van de gegevens wordt uw account ingericht.

Zakelijk inkopen?
Neem contact met ons op!

Bedrijfsinformatie
Handelsnaam: Wij zijn uw Specialist

Correspondentieadres:
Kaagweg 1
1741 LC Schagen

KvK-nummer: 73336653
Btw-nummer: NL859468987B01
E-mail: daniel@ways.nl
Telefoonnummer: 0224-783144

ZAKELIJK

Bij WAYS geloven we in toonaangevende en duurzame groei als de sleutel tot het creëren van langdurige waarde voor onze zakelijke partners. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We streven naar praktische oplossingen met een nuchtere en professionele aanpak. Het leveren van uitstekende service vormt de kern van onze missie. Ons team van goed opgeleide professionals streeft naar een hoog niveau van kwaliteit en service, met een sterke focus op duurzaamheid. Onze medewerkers zijn een essentieel onderdeel van onze organisatie, en we waarderen hun bijdragen en inzet.

Bij WAYS investeren we in innovatieve ideeën en werken we samen met de beste partners. We geven de voorkeur aan samenwerking met partners die onze kernwaarden delen.

In de wereld van WAYS-Business streven we ernaar om jouw alomvattende moderne logistieke zakelijke partner te zijn. Wat ons onderscheidt van de traditionele markt is onze focus op het gehele logistieke proces en ons diepgaande begrip van de verwachtingen van jouw online klanten. We bieden ook waardevolle extra diensten aan onze duurzame partners, die je kunt ontdekken bij onze 'Value-added services'.

Met ons diverse assortiment en ons strikte assortimentsbeleid ben je als zakelijke klant verzekerd van een uitstekende selectie, bestaande uit hoogwaardige merkartikelen. Deze inkoopstrategie heeft geleid tot jarenlange tevreden klanten en een minimaal aantal retourzendingen voor onze zakelijke klanten.

 

Wil je meer weten?  Neem contact op via: daniel@ways.nl. Wij staan we klaar om jouw zakelijke behoeften te vervullen met efficiënte logistieke oplossingen en een focus op duurzaamheid. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!


Wij bieden jou als zakelijke klant de mogelijkheid om tegen zeer scherpe tarieven bij ons op basis van de logistieke Wholesale oplossing bij ons in te kopen. Door slimme software kunnen wij voor onze zakelijke klanten altijd de meest scherpe prijzen aanbieden. Binnen deze logistieke oplossing staat een levering aan uw zakelijke magazijn centraal. Deze zakelijke bestellingen worden veelal uitgevoerd door één van onze zakelijke grootverpakking-transporteurs. 

Meer weten? Kijk op onze business pagina: www.ways-business.nl


Wij bieden jou als zakelijke klant de mogelijkheid om op basis van onze Dropshipment oplossing bij ons in te kopen. Binnen deze zakelijke oplossing staat een uitzonderlijke snelle en discrete levering centraal. Wij kunnen bij de Nederlandse dropshipmentbestellingen een levertijd garanderen van voor ’12 uur in de ochtend besteld, dezelfde dag bij uw klant in huis geleverd’. Deze zakelijke bestelling wordt in een neutrale verpakking en met een pakbon met uw logo erop geleverd bij uw klant. Doormiddel van zeer betrouwbare klein verpakking-transporteurs wordt uw zakelijke dropshipmentbestelling vanuit ons moderne logistieke centrum rechtstreeks geleverd bij uw eindklant. 


Meer weten? Kijk op onze business pagina : www.ways-business.nl


Binnen de Wholesale- en Dropshipment services wordt er door u als zakelijke klant goederen ingekocht op basis van de door u gewenste logistieke oplossing. Daarnaast biedt WAYS ook de mogelijkheid aan van Fulfillment. Hierbij worden uw eigen ingekochte goederen bij ons opgeslagen in ons moderne logistieke magazijn. Wij ontzorgen hierbij uw gehele binnenkomende goederenstroom, uitgaande goederenstroom en de afhandeling van uw retourzendingen. Doormiddel van ons uitstekende logistieke netwerk in Nederland en Europa kunt u razendsnel leveren aan uw gewenste eindklant. Hierbij bieden wij niet enkel de mogelijkheid aan voor de verzending van klein verpakkingen, maar ook voor de fulfillment van uw grootverpakkingen (pallets). 

Onze bovenstaande logistieke services zorgen ervoor dat jouw bedrijf volledig kan focussen op uw consumenten. WAYS biedt een zeer uitgebreid pallet aan mogelijkheden om het proces zo optimaal mogelijk in te richten. Hierbij geniet je van onze zeer snelle en uitgebreide logistieke oplossingen. Daarnaast bieden wij nog vele andere uitgebreide servicemogelijkheden. Dit maakt WAYS uw alomvattende logistieke partner. 


Meer weten? Kijk op onze business pagina : www.ways-business.nl


Zakelijk inkopen?
Neem contact met ons op!

 

Bedrijfsinformatie
Handelsnaam: Wij zijn uw Specialist

 

Correspondentieadres:
Kaagweg 1
1741 LC Schagen

 

KvK-nummer: 73336653
Btw-nummer: NL859468987B01
E-mail: daniel@ways.nl
Telefoonnummer: 0224-783144