heroicons/outline/package Altijd €3.95 verzendkosten  op alles
heroicons/outline/truck Binnen 30 dagen  gratis retourneren
heroicons/outline/zap Groot assortiment  & snelle levering
heroicons/outline/smile Niet goed, is  geld terug
Bezig met laden...

Acer Predator Connect W6

Art.nr. : 4711121270932
Bereik maximale netwerksnelheden en de laagste netwerklatentie met de Predator Connect W6 Wi-Fi 6E Tri-Band AX7800 router en extreem lage latentie van ~ 2ms. SNELHEID MET 6E De onlangs geopende 6E tri-band alleen kunt u pieksnelheden (tot 7.8Gbps) te raken met meerdere Wi-Fi 6E[2] verbindingen tegelijk met ondersteuning van lage latency van ~ 2ms[1]. EEN HYBRIDE NETWERK Verbeter je bandbreedte met meerdere technologieën: de Hybrid Quality of Service - compatibel met de Intel Killer Prioritization Engine1, die is ontworpen om netwerkverkeer te detecteren en te versnellen voor maximale snelheid. En met Intelligent Device Recognition werkt de router op elk apparaat of app. GEEF JE SIGNAAL EEN BOOST Kalibreer de dekking van je Wi-Fi-signaal naar je pc door de antennes aan te passen. De LED op de router geeft de sterkte aan met blauw voor goed, geel: gemiddeld, en rood is natuurlijk slecht. BESCHERMT MET TREND MICRO Blijf online beschermd met de ingebouwde Trend Micro Home Security Engine[3] voor de levensduur van je W6. Houd schadelijke sites en potentiële netwerkaanvallen op afstand met IoT Security Protection en voeg zo nodig zelfs ouderlijk toezicht toe. DE BESTE IN ZIJN KLASSE De specificaties aan boord zijn fenomenaal! Met de 2GHz Quad Core Processor, 1GB DDR4 RAM en enorme 4GB ROM1 is er praktisch geen kans dat de router ooit last heeft van vertraging, congestie of latentie. LATEN WE UW NETWERK BOUWEN Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of je thuis- en/of bedrijfsnetwerk wilt uitbreiden. Scan gewoon de QR-code om de app te downloaden of klik op de link.

Op voorraad

+ -
heroicons/outline/paper-plane altijd €3.95 verzendkosten
heroicons/outline/open-box binnen 2 werkdagen geleverd

Omschrijving

Bereik maximale netwerksnelheden en de laagste netwerklatentie met de Predator Connect W6 Wi-Fi 6E Tri-Band AX7800 router en extreem lage latentie van ~ 2ms.
SNELHEID MET 6E De onlangs geopende 6E tri-band alleen kunt u pieksnelheden (tot 7.8Gbps) te raken met meerdere Wi-Fi 6E[2] verbindingen tegelijk met ondersteuning van lage latency van ~ 2ms[1].
EEN HYBRIDE NETWERK Verbeter je bandbreedte met meerdere technologieën: de Hybrid Quality of Service - compatibel met de Intel Killer Prioritization Engine1, die is ontworpen om netwerkverkeer te detecteren en te versnellen voor maximale snelheid. En met Intelligent Device Recognition werkt de router op elk apparaat of app.
GEEF JE SIGNAAL EEN BOOST Kalibreer de dekking van je Wi-Fi-signaal naar je pc door de antennes aan te passen. De LED op de router geeft de sterkte aan met blauw voor goed, geel: gemiddeld, en rood is natuurlijk slecht.
BESCHERMT MET TREND MICRO Blijf online beschermd met de ingebouwde Trend Micro Home Security Engine[3] voor de levensduur van je W6. Houd schadelijke sites en potentiële netwerkaanvallen op afstand met IoT Security Protection en voeg zo nodig zelfs ouderlijk toezicht toe.
DE BESTE IN ZIJN KLASSE De specificaties aan boord zijn fenomenaal! Met de 2GHz Quad Core Processor, 1GB DDR4 RAM en enorme 4GB ROM1 is er praktisch geen kans dat de router ooit last heeft van vertraging, congestie of latentie.
LATEN WE UW NETWERK BOUWEN Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of je thuis- en/of bedrijfsnetwerk wilt uitbreiden. Scan gewoon de QR-code om de app te downloaden of klik op de link.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Acer Predator Connect W6
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.