heroicons/outline/package Altijd €3.95 verzendkosten  op alles
heroicons/outline/truck Binnen 30 dagen  gratis retourneren
heroicons/outline/zap Groot assortiment  & snelle levering
heroicons/outline/smile Niet goed, is  geld terug
Bezig met laden...

Corsair 5000D RGB - Zwart

Art.nr. : 0840006694342
MID-TOWER ATX CASE VOOR EEN ONBERISPELIJKE BUILD DIE KOEL BLIJFT De CORSAIR 5000D AIRFLOW is een mid-tower ATX case met eenvoudig kabelbeheer voor een schone build, met ruimte voor een 360mm push pull radiator, een high-airflow frontpaneel, en twee meegeleverde CORSAIR AirGuide fans voor geconcentreerde luchtstroom. SCHOON EN KOEL Een geoptimaliseerd stalen frontpaneel levert een enorme luchtstroom naar uw systeem voor maximale koeling. MAXIMAAL KOELPOTENTIEEL Een ruim interieur biedt plaats aan maximaal 10x 120mm of 4x 140mm koelventilatoren, samen met meerdere radiatoren, waaronder maximaal een 360mm voor of opzij en een 360mm push/pull in het dak. ER IS GEEN VERVANGING VOOR VERPLAATSING De 5000D AIRFLOW is niet zomaar een standaard mid-tower ATX kast. Het briljant ontworpen interieur biedt ongelooflijke uitbreidingsmogelijkheden voor vloeistofkoeling. KRACHTIGE GERICHTE LUCHTSTROOM Uitgerust met twee CORSAIR AirGuide 120mm ventilatoren met anti-vortex schoepen om de luchtstroom te concentreren en de koeling te verbeteren. NEEM HET COMMANDO OVER UW KOELING Een PWM fan repeater regelt de meegeleverde fans, met aansluitingen voor maximaal zes in totaal. Verlaag de ventilatorsnelheid wanneer u uw systeem stil wilt houden, of verhoog de snelheid wanneer u de prestaties wilt verhogen, allemaal via een enkele 4-pins PWM-header op uw moederbord. EXTREME KOELING Maximaal koelpotentieel: Een ruim interieur biedt plaats aan maximaal 10x 120mm of 4x 140mm koelventilatoren, samen met meerdere radiatoren, waaronder maximaal een 360mm aan de voorkant en een 360mm push/pull in het dak. KLAAR VOOR VERTICALE GPU-MONTAGE Met meegeleverde verticale PCIe slots en een schroefbevestiging voor een CORSAIR PCI-Express 3.0 verlengkabel (apart verkrijgbaar), kunt u pronken met uw GPU en deze tegelijkertijd veilig opbergen.

Op voorraad

+ -
heroicons/outline/paper-plane altijd €3.95 verzendkosten
heroicons/outline/open-box binnen 2 werkdagen geleverd

Omschrijving

MID-TOWER ATX CASE VOOR EEN ONBERISPELIJKE BUILD DIE KOEL BLIJFT De CORSAIR 5000D AIRFLOW is een mid-tower ATX case met eenvoudig kabelbeheer voor een schone build, met ruimte voor een 360mm push pull radiator, een high-airflow frontpaneel, en twee meegeleverde CORSAIR AirGuide fans voor geconcentreerde luchtstroom.
SCHOON EN KOEL Een geoptimaliseerd stalen frontpaneel levert een enorme luchtstroom naar uw systeem voor maximale koeling.
MAXIMAAL KOELPOTENTIEEL Een ruim interieur biedt plaats aan maximaal 10x 120mm of 4x 140mm koelventilatoren, samen met meerdere radiatoren, waaronder maximaal een 360mm voor of opzij en een 360mm push/pull in het dak.
ER IS GEEN VERVANGING VOOR VERPLAATSING De 5000D AIRFLOW is niet zomaar een standaard mid-tower ATX kast. Het briljant ontworpen interieur biedt ongelooflijke uitbreidingsmogelijkheden voor vloeistofkoeling.
KRACHTIGE GERICHTE LUCHTSTROOM Uitgerust met twee CORSAIR AirGuide 120mm ventilatoren met anti-vortex schoepen om de luchtstroom te concentreren en de koeling te verbeteren.
NEEM HET COMMANDO OVER UW KOELING Een PWM fan repeater regelt de meegeleverde fans, met aansluitingen voor maximaal zes in totaal. Verlaag de ventilatorsnelheid wanneer u uw systeem stil wilt houden, of verhoog de snelheid wanneer u de prestaties wilt verhogen, allemaal via een enkele 4-pins PWM-header op uw moederbord.
EXTREME KOELING Maximaal koelpotentieel: Een ruim interieur biedt plaats aan maximaal 10x 120mm of 4x 140mm koelventilatoren, samen met meerdere radiatoren, waaronder maximaal een 360mm aan de voorkant en een 360mm push/pull in het dak.
KLAAR VOOR VERTICALE GPU-MONTAGE Met meegeleverde verticale PCIe slots en een schroefbevestiging voor een CORSAIR PCI-Express 3.0 verlengkabel (apart verkrijgbaar), kunt u pronken met uw GPU en deze tegelijkertijd veilig opbergen.

Meer informatie

MateriaalKunststof
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Corsair 5000D RGB - Zwart
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.