heroicons/outline/package Altijd €3.95 verzendkosten  op alles
heroicons/outline/truck Binnen 30 dagen  gratis retourneren
heroicons/outline/zap Groot assortiment  & snelle levering
heroicons/outline/smile Niet goed, is  geld terug
Bezig met laden...

DYMO LetraTag 200B labelprinter met bluetooth | Compacte labelmaker | Verbinding via draadloze bluetoothtechnologie met iOS en Android | Inclusief 1 witte papieren etikette

Art.nr. : 3026981728556
AUTOMATISCHE VERBINDING MET BLUETOOTH: de labelprinter is binnen een paar seconden klaar om rechtstreeks vanaf uw Apple- of Android-smartphone labels af te drukken met behulp van de intuïtieve DYMO-app. COMPACT, LICHTGEWICHT* EN OP BATTERIJEN*: hierdoor kunt u de labelmaker moeiteloos in uw tas meenemen voor gebruik onderweg. IDEAAL IN COMBINATIE MET DYMO LETRATAG-LABELS: u kunt dit apparaat het beste gebruiken met de originele LetraTag-labels van DYMO. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en soorten. De externe cassettes zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. MAKKELIJK ORGANISEREN: creëer overzicht in huis, op uw thuiskantoor of in uw studentenkamer met volledig aanpasbare labels. Kies uit 5 verschillende lettergrootten, 15 kaders en meer dan 100 pictogrammen. Daarnaast hebt u de optie om tekst te onderstrepen, meerdere regels tekst te maken en een datum in te voeren. INTUÏTIEVE LETRATAG CONNECT-APP: krijg toegang tot 8 kant-en-klare sjablonen om nog makkelijker labels te maken en lees handige organisatietips om tijd en moeite te besparen wanneer u uw huis of thuiskantoor overzichtelijker wilt maken. INBEGREPEN: DYMO LetraTag 200B-labelmaker met bluetooth en 1 witte papieren labeltape. Werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen bij aankoop).

Op voorraad

+ -
heroicons/outline/paper-plane altijd €3.95 verzendkosten
heroicons/outline/open-box binnen 2 werkdagen geleverd

Omschrijving

  • AUTOMATISCHE VERBINDING MET BLUETOOTH: de labelprinter is binnen een paar seconden klaar om rechtstreeks vanaf uw Apple- of Android-smartphone labels af te drukken met behulp van de intuïtieve DYMO-app.
  • COMPACT, LICHTGEWICHT* EN OP BATTERIJEN*: hierdoor kunt u de labelmaker moeiteloos in uw tas meenemen voor gebruik onderweg.
  • IDEAAL IN COMBINATIE MET DYMO LETRATAG-LABELS: u kunt dit apparaat het beste gebruiken met de originele LetraTag-labels van DYMO. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en soorten. De externe cassettes zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal.
  • MAKKELIJK ORGANISEREN: creëer overzicht in huis, op uw thuiskantoor of in uw studentenkamer met volledig aanpasbare labels. Kies uit 5 verschillende lettergrootten, 15 kaders en meer dan 100 pictogrammen. Daarnaast hebt u de optie om tekst te onderstrepen, meerdere regels tekst te maken en een datum in te voeren.
  • INTUÏTIEVE LETRATAG CONNECT-APP: krijg toegang tot 8 kant-en-klare sjablonen om nog makkelijker labels te maken en lees handige organisatietips om tijd en moeite te besparen wanneer u uw huis of thuiskantoor overzichtelijker wilt maken.
  • INBEGREPEN: DYMO LetraTag 200B-labelmaker met bluetooth en 1 witte papieren labeltape. Werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen bij aankoop).

Druk veel verschillende typen en kleuren labels rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet af met de DYMO LetraTag 200B-labelprinter met bluetooth. Gebruik de intuïtieve mobiele LetraTag Connect-app om labels te maken en eenvoudig uw huis en thuiskantoor te organiseren, rechtstreeks vanaf uw favoriete apparaat! De LetraTag 200B-labelmaker past zo in uw tas en is binnen een paar seconden klaar voor gebruik dankzij de draadloze bluetoothtechnologie die automatisch verbinding maakt met uw apparaten. Deze DYMO-labelprinter werkt met originele LetraTag-labels in een externe cassette die is gemaakt van 100% gerecyclede materialen. De papieren labels zijn bovendien voorzien van een FSC-keurmerk. Ideaal voor al uw labelbehoeften, van de keuken, de badkamer, de kinderkamer of de voorraadkast van een studentenhuis tot uw thuiskantoor of hobbyhoek. U kunt zelfs kinderkleding en rugzakken labelen met de opstrijkbare LetraTag-textiellabels. In deze bestelling is 1 witte papieren LetraTag-labeltape inbegrepen. DISCLAIMER: *42% lichter in vergelijking met het gemiddelde gewicht van de LetraTag 100T en 100H**Werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen bij aankoop)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: DYMO LetraTag 200B labelprinter met bluetooth | Compacte labelmaker | Verbinding via draadloze bluetoothtechnologie met iOS en Android | Inclusief 1 witte papieren etikette
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.