Groot assortiment & snelle levertijden!*
Gratis verzending op alles
Deskundig advies van onze specialisten
Binnen 30 dagen gratis retouren

SERVICE EN GARANTIE

Garantie vinden wij een belangrijk onderdeel van het online kopen. Het kan natuurlijk gebeuren dat een product kapot gaat of niet naar behoren werkt. Heel vervelend en jammer natuurlijk! Maar, niet getreurd! Op je aankoop is altijd een wettelijke garantie van toepassing. Afhankelijk van het product is er soms ook een fabrieksgarantie. Wanneer iets eerder kapot gaat dan zou moeten gaan we gelijk op zoek naar de oplossing voor jou! Dit kan resulteren in een vervanging van je product.

Twijfel je of jouw order onder de garantie valt? Team Klantenservice staat altijd klaar om je te helpen in dit proces wanneer je onverhoopt toch een defect product ontvangt. Wij raden je aan om alvast foto's of een video te maken van het product. Zo kunnen wij je het snelste helpen. Goed geregeld, toch?

De garantie geldt niet indien:

  • Je zelf de geleverde producten hebt (geprobeerd) te repareren en/of bewerken. Niet iedereen is Bob de Bouwer.
  • De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn;
  • De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen.
  • Producten die u buiten het zichtstermijn aanmeld, worden naar u terug opgestuurd.

    loader