heroicons/outline/package Altijd €3.95 verzendkosten  op alles
heroicons/outline/truck Binnen 30 dagen  gratis retourneren
heroicons/outline/zap Groot assortiment  & snelle levering
heroicons/outline/smile Niet goed, is  geld terug
Bezig met laden...

HP Color LaserJet Enterprise 5700dn - Printer

Art.nr. : 0196068756222
De meest aanpasbare HP A4-LaserJet, ​met geavanceerde workflowoplossingen die zijn geoptimaliseerd voor samenwerking tussen kantoren op afstand. Transformeer je workflows met geavanceerde mogelijkheden in een compacte voetafdruk. Van printsnelheden tot kleurenpanelen [9] krijg je flexibele configuraties die voldoen aan jouw wensen van nu en morgen. En dat allemaal terwijl je je bedrijf beschermt tegen de veranderende cyberdreigingen. Printer met dynamische beveiliging Bepaalde HP-printers zijn bestemd om alleen te werken met cartridges die nieuwe of hergebruikte HP-chips of elektronische HP-circuits hebben. Deze printers gebruiken dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die gebruikmaken van een chip of elektronische circuits die niet van HP zijn. Door periodieke firmware-updates wordt de effectiviteit van deze maatregelen behouden en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Hergebruikte HP-chips en elektronische HP-circuits maken gebruik van hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.

Niet op voorraad

heroicons/outline/paper-plane altijd €3.95 verzendkosten
heroicons/outline/open-box binnen 2 werkdagen geleverd

Omschrijving

De meest aanpasbare HP A4-LaserJet, ​met geavanceerde workflowoplossingen die zijn geoptimaliseerd voor samenwerking tussen kantoren op afstand. Transformeer je workflows met geavanceerde mogelijkheden in een compacte voetafdruk. Van printsnelheden tot kleurenpanelen [9] krijg je flexibele configuraties die voldoen aan jouw wensen van nu en morgen. En dat allemaal terwijl je je bedrijf beschermt tegen de veranderende cyberdreigingen.

Printer met dynamische beveiliging Bepaalde HP-printers zijn bestemd om alleen te werken met cartridges die nieuwe of hergebruikte HP-chips of elektronische HP-circuits hebben. Deze printers gebruiken dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die gebruikmaken van een chip of elektronische circuits die niet van HP zijn. Door periodieke firmware-updates wordt de effectiviteit van deze maatregelen behouden en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Hergebruikte HP-chips en elektronische HP-circuits maken gebruik van hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges mogelijk.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: HP Color LaserJet Enterprise 5700dn - Printer
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.