heroicons/outline/package Altijd €3.95 verzendkosten  op alles
heroicons/outline/truck Binnen 30 dagen  gratis retourneren
heroicons/outline/zap Groot assortiment  & snelle levering
heroicons/outline/smile Niet goed, is  geld terug
Bezig met laden...

HyperX Alloy Origins Core - RGB Tenkeyless Mechanical Gaming Keyboard - QWERTY - HyperX Aqua Switch

Art.nr. : 0196188049204
Het HyperX Alloy Origins Core is een ultracompact, stevig tenkeyless toetsenbord met custom mechanische HyperX-switches dat gamers de beste combinatie van stijl, prestaties en betrouwbaarheid biedt. De toetsswitches zijn voorzien van zichtbare LED's voor schitterende verlichting, terwijl de benodigde kracht en de bewegingsafstand de perfecte balans bieden tussen gevoeligheid en nauwkeurigheid. Alloy Origins Core heeft een volledig aluminium behuizing die stijf en stabiel blijft wanneer je vingers over de toetsen vliegen en beschikt ook over toetsenbordpootjes waarmee je kunt kiezen uit drie verschillende hellingshoeken. Het compacte tkl-ontwerp laat meer ruimte vrij voor muisbewegingen op bureaus met weinig ruimte en heeft een afneembare USB Type C-kabel voor optimale draagbaarheid. Pas je verlichting aan, creeer macro's en wijzig de Game-modus met de HyperX NGENUITY-software. Met dit krachtige, gebruiksvriendelijke programma kun je de verlichting per toets instellen, schitterende lichteffecten kiezen en je voor NGENUITY geschikte producten op tal van andere manieren personaliseren.Dit toetsenbord beschikt over een HyperX Aqua SwitchHyperX Aqua-sleutelschakelaars zijn schakelaars in tactiele stijl. In tegenstelling tot lineaire schakelaars hebben ze een lichte hobbel in hun reispad waardoor de gebruiker bevestiging krijgt dat een toets wordt ingedrukt. Tastbare schakelaars vallen tussen klikschakelaars en lineaire schakelaars, zowel qua luidheid als bedieningskracht. Ze hebben de voorkeur van gamers die een snelle sleutelschakelaar willen, maar prioriteit geven boven snelheid. Bekijk ook de afbeelding op deze productpagina voor extra uitleg.Kenmerken: Mechanische HyperX-switches*. Volledig aluminium behuizing van vliegtuigkwaliteit. Ultracompact tkl-ontwerp met afneembare USB Type C-kabel. Schitterende RGB-verlichting met dynamische effecten. Geavanceerde aanpassingsmogelijkheden met behulp van de HyperX NGENUITY-software. Drie instelbare hellingshoeken. On-board geheugen voor drie profielen. Game-modus, 100% anti-ghosting en N-key rollover functionaliteit. *Beschikbare switchkleuren varieren per land. Neem contact op met je plaatselijke verkooppunt voor beschikbaarheid.

Op voorraad

+ -
heroicons/outline/paper-plane altijd €3.95 verzendkosten
heroicons/outline/open-box binnen 2 werkdagen geleverd

Omschrijving

Het HyperX Alloy Origins Core is een ultracompact, stevig tenkeyless toetsenbord met custom mechanische HyperX-switches dat gamers de beste combinatie van stijl, prestaties en betrouwbaarheid biedt.

De toetsswitches zijn voorzien van zichtbare LED's voor schitterende verlichting, terwijl de benodigde kracht en de bewegingsafstand de perfecte balans bieden tussen gevoeligheid en nauwkeurigheid. Alloy Origins Core heeft een volledig aluminium behuizing die stijf en stabiel blijft wanneer je vingers over de toetsen vliegen en beschikt ook over toetsenbordpootjes waarmee je kunt kiezen uit drie verschillende hellingshoeken.

Het compacte tkl-ontwerp laat meer ruimte vrij voor muisbewegingen op bureaus met weinig ruimte en heeft een afneembare USB Type C-kabel voor optimale draagbaarheid. Pas je verlichting aan, creeer macro's en wijzig de Game-modus met de HyperX NGENUITY-software. Met dit krachtige, gebruiksvriendelijke programma kun je de verlichting per toets instellen, schitterende lichteffecten kiezen en je voor NGENUITY geschikte producten op tal van andere manieren personaliseren.

Dit toetsenbord beschikt over een HyperX Aqua Switch

HyperX Aqua-sleutelschakelaars zijn schakelaars in tactiele stijl. In tegenstelling tot lineaire schakelaars hebben ze een lichte hobbel in hun reispad waardoor de gebruiker bevestiging krijgt dat een toets wordt ingedrukt. Tastbare schakelaars vallen tussen klikschakelaars en lineaire schakelaars, zowel qua luidheid als bedieningskracht. Ze hebben de voorkeur van gamers die een snelle sleutelschakelaar willen, maar prioriteit geven boven snelheid. Bekijk ook de afbeelding op deze productpagina voor extra uitleg.

Kenmerken:
  • Mechanische HyperX-switches*.
  • Volledig aluminium behuizing van vliegtuigkwaliteit.
  • Ultracompact tkl-ontwerp met afneembare USB Type C-kabel.
  • Schitterende RGB-verlichting met dynamische effecten.
  • Geavanceerde aanpassingsmogelijkheden met behulp van de HyperX NGENUITY-software.
  • Drie instelbare hellingshoeken.
  • On-board geheugen voor drie profielen.
  • Game-modus, 100% anti-ghosting en N-key rollover functionaliteit.
*Beschikbare switchkleuren varieren per land. Neem contact op met je plaatselijke verkooppunt voor beschikbaarheid.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: HyperX Alloy Origins Core - RGB Tenkeyless Mechanical Gaming Keyboard - QWERTY - HyperX Aqua Switch
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.