heroicons/outline/package Altijd €3.95 verzendkosten  op alles
heroicons/outline/truck Binnen 30 dagen  gratis retourneren
heroicons/outline/zap Groot assortiment  & snelle levering
heroicons/outline/smile Niet goed, is  geld terug
Bezig met laden...

Jumbo Speed Wagon - Bordspel

Art.nr. : 8710126198254
Bouw jouw sensationele achtbaan en win het spel Speedwagon! Stap in en geniet van de rit!In Speed Wagon neem je het op tegen andere spelers om de vetste achtbaan te bouwen! Kies de perfecte locatie, verzamel de onderdelen, maak een ontwerp en dwarsboom de plannen van je tegenstanders om zo veel mogelijk punten te scoren in dit spannende bordspel. Vind de beste strategie om jouw achtbaan te bouwen en win!Een gezelschapsspel waarbij geluk en strategie samen komen. Speedwagon heeft makkelijke regels en door de strategische elementen is het spel spannend en uitdagend voor jong en oud. Door de geheime opdrachtkaarten is elk spel weer een nieuwe uitdaging!Kenmerken: Familiespel voor 2 tot 4 spelers, vanaf 8 jaar Gemiddelde speeltijd: 30 minuten Stimuleer de ontwikkeling van strategische inzichten voor jongere kinderen, meer ervaren spelers worden uitgedaagd met complexere strategieën! Bouw jij de langste achtbaan?Het doel van Speed Wagon is om de vetste achtbaan te bouwen! Elke speler krijgt een geheime opdrachtkaart waarop staat wat voor achtbaan er gebouwd moet worden én welke onderdelen gebruikt kunnen worden om punten te verdienen.Zo wordt het spel gespeeld:STAP 1: MATERIAALFICHES PAKKEN OF WEGDOEN. De actieve speler gooit de dobbelstenen. Afhankelijk van het aantal punten dat hij gegooid heeft, mag de actieve speler elke combinatie van materiaalfiches (bout, rails of biels) uit het magazijn halen.STAP 2: FICHES RUILEN EN ACHTBAANONDERDELEN KOPEN. Alleen als jij de actieve speler bent, mag je materiaalfiches ruilen met het magazijn en nieuwe achtbaanonderdelen kopen. Elk onderdeel ‘kost’ een aantal fiches. Op de achterkant van jouw geheime opdrachtkaart, staat hoeveel elk fiche kost.STAP 3: BOUW JE ACHTBAAN. Als je aan de beurt bent, moet je alle achtbaanonderdelen die je hebt gekocht gebruiken voor jouw achtbaan op het speelbord. Nieuwe onderdelen mogen alleen maar geplaatst worden op lege vakken die grenzen aan het uiteinde van jouw achtbaan. Zo wordt je achtbaan elke speelbeurt langer!Lukt het jou om de opdracht op jouw geheime opdrachtkaart te voltooien? Dan win je punten! Maar let op, dat maakt je niet gelijk de beste achtbaan bouwer. Er zijn namelijk meerdere manieren om de vetste achtbaan te bouwen! Zo kun je ook punten verdienen door bonuspunten te verzamelen, krijg je extra punten door achtbaanonderdelen op de zogenaamde vermenigvuldigingsvakjes te plaatsen én krijg je punten voor de langste rit! De speler die aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint!Inhoud 8 opdrachtkaarten 2 dobbelstenen 94 materiaalfiches Speelbord 112 achtbaanonderdelen (in 4 verschillende kleuren)

Niet op voorraad

heroicons/outline/paper-plane altijd €3.95 verzendkosten
heroicons/outline/open-box binnen 2 werkdagen geleverd

Omschrijving

Bouw jouw sensationele achtbaan en win het spel Speedwagon! Stap in en geniet van de rit!
In Speed Wagon neem je het op tegen andere spelers om de vetste achtbaan te bouwen! Kies de perfecte locatie, verzamel de onderdelen, maak een ontwerp en dwarsboom de plannen van je tegenstanders om zo veel mogelijk punten te scoren in dit spannende bordspel. Vind de beste strategie om jouw achtbaan te bouwen en win!

Een gezelschapsspel waarbij geluk en strategie samen komen. Speedwagon heeft makkelijke regels en door de strategische elementen is het spel spannend en uitdagend voor jong en oud. Door de geheime opdrachtkaarten is elk spel weer een nieuwe uitdaging!

Kenmerken:
  • Familiespel voor 2 tot 4 spelers, vanaf 8 jaar
  • Gemiddelde speeltijd: 30 minuten
  • Stimuleer de ontwikkeling van strategische inzichten voor jongere kinderen, meer ervaren spelers worden uitgedaagd met complexere strategieën!
Bouw jij de langste achtbaan?
Het doel van Speed Wagon is om de vetste achtbaan te bouwen! Elke speler krijgt een geheime opdrachtkaart waarop staat wat voor achtbaan er gebouwd moet worden én welke onderdelen gebruikt kunnen worden om punten te verdienen.

Zo wordt het spel gespeeld:
STAP 1: MATERIAALFICHES PAKKEN OF WEGDOEN. De actieve speler gooit de dobbelstenen. Afhankelijk van het aantal punten dat hij gegooid heeft, mag de actieve speler elke combinatie van materiaalfiches (bout, rails of biels) uit het magazijn halen.
STAP 2: FICHES RUILEN EN ACHTBAANONDERDELEN KOPEN. Alleen als jij de actieve speler bent, mag je materiaalfiches ruilen met het magazijn en nieuwe achtbaanonderdelen kopen. Elk onderdeel ‘kost’ een aantal fiches. Op de achterkant van jouw geheime opdrachtkaart, staat hoeveel elk fiche kost.
STAP 3: BOUW JE ACHTBAAN. Als je aan de beurt bent, moet je alle achtbaanonderdelen die je hebt gekocht gebruiken voor jouw achtbaan op het speelbord. Nieuwe onderdelen mogen alleen maar geplaatst worden op lege vakken die grenzen aan het uiteinde van jouw achtbaan. Zo wordt je achtbaan elke speelbeurt langer!

Lukt het jou om de opdracht op jouw geheime opdrachtkaart te voltooien? Dan win je punten! Maar let op, dat maakt je niet gelijk de beste achtbaan bouwer. Er zijn namelijk meerdere manieren om de vetste achtbaan te bouwen! Zo kun je ook punten verdienen door bonuspunten te verzamelen, krijg je extra punten door achtbaanonderdelen op de zogenaamde vermenigvuldigingsvakjes te plaatsen én krijg je punten voor de langste rit! De speler die aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint!

Inhoud
  • 8 opdrachtkaarten
  • 2 dobbelstenen
  • 94 materiaalfiches
  • Speelbord
  • 112 achtbaanonderdelen (in 4 verschillende kleuren)

Meer informatie

MateriaalKarton
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Jumbo Speed Wagon - Bordspel
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.