heroicons/outline/package Altijd €3.95 verzendkosten  op alles
heroicons/outline/truck Binnen 30 dagen  gratis retourneren
heroicons/outline/zap Groot assortiment  & snelle levering
heroicons/outline/smile Niet goed, is  geld terug
Bezig met laden...

Lightning naar SD kaartlezer adapter

Art.nr. : 0888462314510
Met de orginele Apple Lightning-naar-SD-kaartlezer download je eenvoudig fotos en videos van je digitale camera naar je iPad of iPhone, zodat je ze kunt bekijken op het prachtige Retina-display en ze aan iedereen kunt laten zien. Zodra je de SD-kaart in de kaartlezer stopt, wordt op je iPad of iPhone automatisch de Fotos-app geopend. Je fotos worden daarin geordend in Momenten, Verzamelingen en Jaren. iCloudMaak je gebruik van de iCloud-fotobibliotheek, dan worden al je fotos en videos op volledige resolutie veilig in iCloud bewaard en daarnaast automatisch toegevoegd aan de Fotos-app op al je devices. En met iCloud-fotodelen bepaal je zelf met wie je je fotos en videos deelt. OndersteuningDe Lightning-naar-SD-kaartlezer ondersteunt standaardfotostructuren, zoals JPEG en RAW, en ook SD- en HD-videostructuren, waaronder H.264 en MPEG-4.Snelheid Hij ondersteunt overdrachtssnelheden tot USB 3 op de 12,9-inch iPad Pro en tot USB 2 op de 9,7-inch iPad Pro en alle overige iPad- en iPhone-modellen.

Niet op voorraad

heroicons/outline/paper-plane altijd €3.95 verzendkosten
heroicons/outline/open-box binnen 2 werkdagen geleverd

Omschrijving

Met de orginele Apple Lightning-naar-SD-kaartlezer download je eenvoudig fotos en videos van je digitale camera naar je iPad of iPhone, zodat je ze kunt bekijken op het prachtige Retina-display en ze aan iedereen kunt laten zien. Zodra je de SD-kaart in de kaartlezer stopt, wordt op je iPad of iPhone automatisch de Fotos-app geopend. Je fotos worden daarin geordend in Momenten, Verzamelingen en Jaren.

iCloud
Maak je gebruik van de iCloud-fotobibliotheek, dan worden al je fotos en videos op volledige resolutie veilig in iCloud bewaard en daarnaast automatisch toegevoegd aan de Fotos-app op al je devices. En met iCloud-fotodelen bepaal je zelf met wie je je fotos en videos deelt.

Ondersteuning
De Lightning-naar-SD-kaartlezer ondersteunt standaardfotostructuren, zoals JPEG en RAW, en ook SD- en HD-videostructuren, waaronder H.264 en MPEG-4.

Snelheid
Hij ondersteunt overdrachtssnelheden tot USB 3 op de 12,9-inch iPad Pro en tot USB 2 op de 9,7-inch iPad Pro en alle overige iPad- en iPhone-modellen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Lightning naar SD kaartlezer adapter
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.