heroicons/outline/package Altijd €3.95 verzendkosten  op alles
heroicons/outline/truck Binnen 30 dagen  gratis retourneren
heroicons/outline/zap Groot assortiment  & snelle levering
heroicons/outline/smile Niet goed, is  geld terug
Bezig met laden...

Logitech MK295 Silent - Draadloze Muis en Toetsenbord - AZERTY FR - Graphite

Art.nr. : 5099206092389
Blijf geconcentreerd en krijg meer gedaan met Logitech MK295 Silent Wireless Combo – een AZERTY toetsenbord- en muiscombinatie die ontworpen is om rust te brengen voor jou en de mensen om je heen. Deze combi in het graphite is speciaal geschikt voor op kantoor. Maak kennis met de nieuwe, vrijwel geluidloze toetsenbord- en muiscombinatie en ervaar de stilte. Het model komt met een SilentTouch-technologie om de storende geluiden met meer dan 90% te reduceren terwijl het vertrouwde typ- en klikgevoel behouden blijft. Een stabiele, betrouwbare draadloze 2.4 GHz-verbinding met een bereik van 10 m zorgt voor een vertragingsvrije verbinding en een overzichtelijk bureau. Het morsbestendige ontwerp, de duurzame toetsen en de stevige kantelpoten met aanpasbare hoogte maken de apparatuur nog handiger en comfortabeler. Belangrijkste kenmerken van de Logitech MK295 Silent ... SilentTouch-technologie - Innovatieve SilentTouch-technologie geeft hetzelfde typ- en klikgevoel, maar 90% minder geluid.* *90% minder geluid in vergelijking met de Logitech MK270. Geluidsniveau van klikken met linkermuisknop en typen gemeten in onafhankelijke labtest op 1 m.... Comfortabel toetsenbord van normaal formaat – Toetsenbord met acht handige sneltoetsen en numpad van normaal formaat voor efficiënte invoer van gegevens en eenvoudige navigatie. ... Comfortabele en compacte muis – Gevormde en draagbare vorm met soepel, nauwkeurig klikken en aanwijzen op bijna alle oppervlakken.... Betrouwbaar en draadloos – Stabiele, betrouwbare en vertragingsvrije draadloze 2.4 GHz-verbinding met een bereik van 10 m en een kleine USB-ontvanger voor een opgeruimd bureau. ... Eenvoud van plug-and-play – Compatibel met Windows of Chrome OS en gemakkelijk te verbinden voor de eenvoud van plug-and-play. ... Kwaliteit en duurzaamheid – Morsbestendig ontwerp*, duurzame toetsen en stevige kantelpoten met aanpasbare hoogte. *Getest onder beperkte omstandigheden (maximaal 60 ml vloeistof gemorst). Dompel toetsenbord niet onder in vloeistof. ... Duurzame batterij – Dankzij een batterijlevensduur van 36 maanden voor het toetsenbord en 18 maanden voor de muis en aan-uitschakelaars kun je maandenlang vooruit zonder je zorgen te maken over de batterijen. ... Acht sneltoetsen – Zo heb je direct toegang tot afspelen/pauzeren, volume regelen, dempen en zelfs je e-mails. Pakketinhoud Handleiding Usb ontvanger 1 AA batterij 2 AAA batterijen

Niet op voorraad

heroicons/outline/paper-plane altijd €3.95 verzendkosten
heroicons/outline/open-box binnen 2 werkdagen geleverd

Omschrijving

Blijf geconcentreerd en krijg meer gedaan met Logitech MK295 Silent Wireless Combo – een AZERTY toetsenbord- en muiscombinatie die ontworpen is om rust te brengen voor jou en de mensen om je heen. Deze combi in het graphite is speciaal geschikt voor op kantoor. Maak kennis met de nieuwe, vrijwel geluidloze toetsenbord- en muiscombinatie en ervaar de stilte. Het model komt met een SilentTouch-technologie om de storende geluiden met meer dan 90% te reduceren terwijl het vertrouwde typ- en klikgevoel behouden blijft.

Een stabiele, betrouwbare draadloze 2.4 GHz-verbinding met een bereik van 10 m zorgt voor een vertragingsvrije verbinding en een overzichtelijk bureau. Het morsbestendige ontwerp, de duurzame toetsen en de stevige kantelpoten met aanpasbare hoogte maken de apparatuur nog handiger en comfortabeler.

Belangrijkste kenmerken van de Logitech MK295 Silent

... SilentTouch-technologie - Innovatieve SilentTouch-technologie geeft hetzelfde typ- en klikgevoel, maar 90% minder geluid.* *90% minder geluid in vergelijking met de Logitech MK270. Geluidsniveau van klikken met linkermuisknop en typen gemeten in onafhankelijke labtest op 1 m.


... Comfortabel toetsenbord van normaal formaat – Toetsenbord met acht handige sneltoetsen en numpad van normaal formaat voor efficiënte invoer van gegevens en eenvoudige navigatie.

... Comfortabele en compacte muis – Gevormde en draagbare vorm met soepel, nauwkeurig klikken en aanwijzen op bijna alle oppervlakken.

... Betrouwbaar en draadloos – Stabiele, betrouwbare en vertragingsvrije draadloze 2.4 GHz-verbinding met een bereik van 10 m en een kleine USB-ontvanger voor een opgeruimd bureau.

... Eenvoud van plug-and-play – Compatibel met Windows of Chrome OS en gemakkelijk te verbinden voor de eenvoud van plug-and-play.

... Kwaliteit en duurzaamheid – Morsbestendig ontwerp*, duurzame toetsen en stevige kantelpoten met aanpasbare hoogte. *Getest onder beperkte omstandigheden (maximaal 60 ml vloeistof gemorst). Dompel toetsenbord niet onder in vloeistof.

... Duurzame batterij – Dankzij een batterijlevensduur van 36 maanden voor het toetsenbord en 18 maanden voor de muis en aan-uitschakelaars kun je maandenlang vooruit zonder je zorgen te maken over de batterijen.

... Acht sneltoetsen – Zo heb je direct toegang tot afspelen/pauzeren, volume regelen, dempen en zelfs je e-mails.

Pakketinhoud

  • Handleiding
  • Usb ontvanger
  • 1 AA batterij
  • 2 AAA batterijen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Logitech MK295 Silent - Draadloze Muis en Toetsenbord - AZERTY FR - Graphite
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.