heroicons/outline/package Altijd €3.95 verzendkosten  op alles
heroicons/outline/truck Binnen 30 dagen  gratis retourneren
heroicons/outline/zap Groot assortiment  & snelle levering
heroicons/outline/smile Niet goed, is  geld terug
Bezig met laden...

Spellenbundel - 2 Stuks - Patchwork & Ravensburger Doolhof

Art.nr. : 8720663085825
Patchwork - GezelschapsspelSpelomschrijvingToegankelijk, tactisch tweepersoonsspel.Probeer zoveel mogelijk lapjes op je dekentableau te leggen. Zorg niet alleen dat het lapje past, maar houd ook rekening met de tijd die het inpassen kost en de inkomsten die het in knopen genereert. Uiteindelijk krijg je namelijk zoveel punten als het aantal knopen dat je hebt minus tweemaal de onbebouwde velden op je speelbord. Bouw je als eerste een deken van 7 x 7, dan scoor je bonuspunten!In Patchwork zijn jullie niet persé afwisselend aan de beurt. Wie in tijd achterloopt, is zolang aan de beurt tot zijn tijdsteen de ander heeft ingehaald. Dit kan leiden tot interessante dilemma's. Omdat de lapjes altijd in een andere volgorde om het speelbord liggen, is geen spel gelijk.Door de eenvoudige spelregels in combinatie met tactische uitdaging is Patchwork leuk voor iedereen!Tactische speeltips:- Let goed op de tijd. Die kan je extra beurten opleveren.- Beslis op tijd of je voor de perfecte deken gaat of niet. Daar kun je het inpassen van je lapjes op afstemmen.- Kijk goed naar het dekentableau en de knopen van de andere speler. Daar kun je vaak al uit afleiden wat zijn volgende zet wordt.--Ravensburger DoolhofProductbeschrijvingDoolhof van Ravensburger is een geestig spel vol verrassingen. Telkens veranderen de gangen; het lijkt wel of het spookt. De schat lag net nog daar! Het doolhof van lijkt wel betoverd. Wie weet ondanks die betovering toch de geheimzinnige voorwerpen en schatten te vinden?Inhoud:• 1 spelbord• 34 gangkaarten• 24 doelkaarten• 4 speelfiguren• SpelregelsGeschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.--

Niet op voorraad

heroicons/outline/paper-plane altijd €3.95 verzendkosten
heroicons/outline/open-box binnen 2 werkdagen geleverd

Omschrijving

Patchwork - Gezelschapsspel

Spelomschrijving
Toegankelijk, tactisch tweepersoonsspel.

Probeer zoveel mogelijk lapjes op je dekentableau te leggen. Zorg niet alleen dat het lapje past, maar houd ook rekening met de tijd die het inpassen kost en de inkomsten die het in knopen genereert. Uiteindelijk krijg je namelijk zoveel punten als het aantal knopen dat je hebt minus tweemaal de onbebouwde velden op je speelbord. Bouw je als eerste een deken van 7 x 7, dan scoor je bonuspunten!

In Patchwork zijn jullie niet persé afwisselend aan de beurt. Wie in tijd achterloopt, is zolang aan de beurt tot zijn tijdsteen de ander heeft ingehaald. Dit kan leiden tot interessante dilemma's. Omdat de lapjes altijd in een andere volgorde om het speelbord liggen, is geen spel gelijk.

Door de eenvoudige spelregels in combinatie met tactische uitdaging is Patchwork leuk voor iedereen!

Tactische speeltips:
- Let goed op de tijd. Die kan je extra beurten opleveren.
- Beslis op tijd of je voor de perfecte deken gaat of niet. Daar kun je het inpassen van je lapjes op afstemmen.
- Kijk goed naar het dekentableau en de knopen van de andere speler. Daar kun je vaak al uit afleiden wat zijn volgende zet wordt.

--

Ravensburger Doolhof

Productbeschrijving
Doolhof van Ravensburger is een geestig spel vol verrassingen. Telkens veranderen de gangen; het lijkt wel of het spookt. De schat lag net nog daar! Het doolhof van lijkt wel betoverd. Wie weet ondanks die betovering toch de geheimzinnige voorwerpen en schatten te vinden?

Inhoud:
• 1 spelbord
• 34 gangkaarten
• 24 doelkaarten
• 4 speelfiguren
• Spelregels

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

--

Meer informatie

MateriaalKarton
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Spellenbundel - 2 Stuks - Patchwork & Ravensburger Doolhof
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.