heroicons/outline/package Altijd €3.95 verzendkosten  op alles
heroicons/outline/truck Binnen 30 dagen  gratis retourneren
heroicons/outline/zap Groot assortiment  & snelle levering
heroicons/outline/smile Niet goed, is  geld terug
Bezig met laden...

Transcend StoreJet® 25H3 4 TB Externe harde schijf (2.5 inch) USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) Blauw TS4TSJ25H3B

Art.nr. : 0760557840596
Bliksemsnelle gegevensoverdracht met USB 3.0 De externe 2,5 -inch (6,35 cm) harde schijf StoreJet 25H3P maakt gebruikt gebruik van de SuperSpeed USB 3.0-technologie. Zo worden gegevens met razendsnelle transmissiesnelheden tot 10x sneller dan met een standaard USB 2.0-aansluiting doorgegeven. Daarmee wordt de gegevensuitwisseling zelfs bij grote bestanden veel eenvoudiger en minder tijdrovend. Een externe harde schijf is achterwaarts compatibel met USB 2.0. Drietraps anti-shock design verhoogt gegevensbeveiliging De StoreJet 25H3 beschermt uw gegevens op drie manieren: de stevige behuizing van de harde schijf wordt beschermd door een schokabsorberend omhulsel van siliconen. In de behuizing bevindt zich een inwendig veermechanisme dat schokken optimaal opvangt. Deze technologie verlaagt merkbaar het risico van een defect van de harde schijf bij een val in uitgeschakelde toestand. Militair geteste stootvastheid De harde schijf voldoet zelfs de strenge Amerikaanse normen voor valtesten van het Amerikaanse leger (MIL-STD-810G, Method 516.6 -Transit Drop). Bovendien is de kabelaansluiting plaats bij de 25H3-serie versterkt, zodat uitval van de gegevens ook bij een val op het aansluitpunt op wordt geminimaliseerd. Het is daardoor een van de veiligste plaatsen om uw gegevens te bewaren. Back-up via één druk op de toets De StoreJet 25H3 beschikt over een praktische OneTouch-knop voor automatische back-ups. Deze maakt het mogelijk, met één druk op de knop bestanden op te slaan en mappen met de PC te synchroniseren.Energiezuinige slaapstand Als de harde schijf langer dan 10 minuten niet wordt gebruikt, schakelt hij automatisch over naar zijn energiezuinige slaapstand. Zo bespaart u energie en ontziet u het milieu.Inclusief Elite-software voor gegevensbeheer Op alle externe harde schijven van Transcend is het uitgebreide Elite-softwarepakket voorgeïnstalleerd. Dit softwarepakket biedt allerlei handige functies voor uw gegevensbeheer. Transcend kwaliteitsbelofte Om ook op de lange termijn nog aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen, worden alle Transcend-harddisks uitsluitend vervaardigd van hoogwaardige materialen en uitgebreid getest op hun prestaties en betrouwbaarheid.De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.

Niet op voorraad

heroicons/outline/paper-plane altijd €3.95 verzendkosten
heroicons/outline/open-box binnen 2 werkdagen geleverd

Omschrijving

Bliksemsnelle gegevensoverdracht met USB 3.0
De externe 2,5 -inch (6,35 cm) harde schijf StoreJet 25H3P maakt gebruikt gebruik van de SuperSpeed USB 3.0-technologie. Zo worden gegevens met razendsnelle transmissiesnelheden tot 10x sneller dan met een standaard USB 2.0-aansluiting doorgegeven. Daarmee wordt de gegevensuitwisseling zelfs bij grote bestanden veel eenvoudiger en minder tijdrovend. Een externe harde schijf is achterwaarts compatibel met USB 2.0.

Drietraps anti-shock design verhoogt gegevensbeveiliging
De StoreJet 25H3 beschermt uw gegevens op drie manieren: de stevige behuizing van de harde schijf wordt beschermd door een schokabsorberend omhulsel van siliconen. In de behuizing bevindt zich een inwendig veermechanisme dat schokken optimaal opvangt. Deze technologie verlaagt merkbaar het risico van een defect van de harde schijf bij een val in uitgeschakelde toestand.

Militair geteste stootvastheid
De harde schijf voldoet zelfs de strenge Amerikaanse normen voor valtesten van het Amerikaanse leger (MIL-STD-810G, Method 516.6 -Transit Drop). Bovendien is de kabelaansluiting plaats bij de 25H3-serie versterkt, zodat uitval van de gegevens ook bij een val op het aansluitpunt op wordt geminimaliseerd. Het is daardoor een van de veiligste plaatsen om uw gegevens te bewaren.

Back-up via één druk op de toets
De StoreJet 25H3 beschikt over een praktische OneTouch-knop voor automatische back-ups. Deze maakt het mogelijk, met één druk op de knop bestanden op te slaan en mappen met de PC te synchroniseren.

Energiezuinige slaapstand
Als de harde schijf langer dan 10 minuten niet wordt gebruikt, schakelt hij automatisch over naar zijn energiezuinige slaapstand. Zo bespaart u energie en ontziet u het milieu.

Inclusief Elite-software voor gegevensbeheer
Op alle externe harde schijven van Transcend is het uitgebreide Elite-softwarepakket voorgeïnstalleerd. Dit softwarepakket biedt allerlei handige functies voor uw gegevensbeheer.

Transcend kwaliteitsbelofte
Om ook op de lange termijn nog aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen, worden alle Transcend-harddisks uitsluitend vervaardigd van hoogwaardige materialen en uitgebreid getest op hun prestaties en betrouwbaarheid.

De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Transcend StoreJet® 25H3 4 TB Externe harde schijf (2.5 inch) USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) Blauw TS4TSJ25H3B
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.