Groot assortiment & snelle levertijden!*
Gratis verzending op alles
Deskundig advies van onze specialisten
Binnen 30 dagen gratis retouren

ZAKELIJK

Toonaangevend zijn en blijven. Wij van WAYS zijn van mening dat duurzame en rechtvaardige groei de enige manier is om op de lange termijn waarde te creëren voor onze belangstellenden. Klanttevredenheid is onze grootste prioriteit. WAYS gaat met een nuchtere en professionele instelling oplossingsgericht te werk. Het leveren van service is onze belangrijkste kernwaarde. Met een team van goed opgeleide professionele medewerkers streven wij naar hoog kwaliteits- en service niveau met aandacht voor duurzaamheid. Onze medewerkers vormen een belangrijke schakel in onze organisatie. Wij waarborgen de continuïteit door onze medewerkers op waarde te schatten en dit te uiten waar mogelijk.

Wij investeren in innovatieve ideeën en werken samen met de beste partners. Onze voorkeur gaat uit naar samenwerking met een partner die dezelfde kernwaarden deelt.

Binnen WAYS-Business hebben wij als doel om jouw alomvattende moderne logistieke zakelijke partner te zijn. Hierbij distantiëren wij ons, door onze belangrijke kernwaarden, van de traditionele markt. Ons onderscheidt zit voornamelijk in het gehele logistieke proces en het feit dat wij exact weten wat jouw online klant verwacht. Daarnaast bieden wij onze duurzame partners ook vele extra’s in de vorm van waard toevoegende diensten (Value-added services). Meer hierover vindt u bij ‘Value-added service’.  

Door middel van ons zeer diverse assortiment en ons strenge assortimentsbeleid ben je als zakelijke klant verzekerd van een excellent assortiment, dat enkel bestaat uit hoogwaardige merkartikelen. Deze inkoopstrategie zorgt al vele jaren voor zeer tevreden klanten en een minimaal aantal retourzendingen voor u als zakelijke klant. 


Meer weten? Kijk op onze business pagina : www.ways-business.nl

 


Wij bieden jou als zakelijke klant de mogelijkheid om tegen zeer scherpe tarieven bij ons op basis van de logistieke Wholesale oplossing bij ons in te kopen. Door slimme software kunnen wij voor onze zakelijke klanten altijd de meest scherpe prijzen aanbieden. Binnen deze logistieke oplossing staat een levering aan uw zakelijke magazijn centraal. Deze zakelijke bestellingen worden veelal uitgevoerd door één van onze zakelijke grootverpakking-transporteurs. 

Meer weten? Kijk op onze business pagina : www.ways-business.nl


Wij bieden jou als zakelijke klant de mogelijkheid om op basis van onze Dropshipment oplossing bij ons in te kopen. Binnen deze zakelijke oplossing staat een uitzonderlijke snelle en discrete levering centraal. Wij kunnen bij de Nederlandse dropshipmentbestellingen een levertijd garanderen van voor ’12 uur in de ochtend besteld, dezelfde dag bij uw klant in huis geleverd’. Deze zakelijke bestelling wordt in een neutrale verpakking en met een pakbon met uw logo erop geleverd bij uw klant. Doormiddel van zeer betrouwbare klein verpakking-transporteurs wordt uw zakelijke dropshipmentbestelling vanuit ons moderne logistieke centrum rechtstreeks geleverd bij uw eindklant. 


Meer weten? Kijk op onze business pagina : www.ways-business.nl


Binnen de Wholesale- en Dropshipment services wordt er door u als zakelijke klant goederen ingekocht op basis van de door u gewenste logistieke oplossing. Daarnaast biedt WAYS ook de mogelijkheid aan van Fulfillment. Hierbij worden uw eigen ingekochte goederen bij ons opgeslagen in ons moderne logistieke magazijn. Wij ontzorgen hierbij uw gehele binnenkomende goederenstroom, uitgaande goederenstroom en de afhandeling van uw retourzendingen. Doormiddel van ons uitstekende logistieke netwerk in Nederland en Europa kunt u razendsnel leveren aan uw gewenste eindklant. Hierbij bieden wij niet enkel de mogelijkheid aan voor de verzending van klein verpakkingen, maar ook voor de fulfillment van uw grootverpakkingen (pallets). 

Onze bovenstaande logistieke services zorgen ervoor dat jouw bedrijf volledig kan focussen op uw consumenten. WAYS biedt een zeer uitgebreid pallet aan mogelijkheden om het proces zo optimaal mogelijk in te richten. Hierbij geniet je van onze zeer snelle en uitgebreide logistieke oplossingen. Daarnaast bieden wij nog vele andere uitgebreide servicemogelijkheden. Dit maakt WAYS uw alomvattende logistieke partner. 


Meer weten? Kijk op onze business pagina : www.ways-business.nl


Zakelijk inkopen?
Neem contact met ons op!

Bedrijfsinformatie
Handelsnaam: Wij zijn uw Specialist

Correspondentieadres:
Kaagweg 1
1741 LC Schagen

KvK-nummer: 73336653
Btw-nummer: NL859468987B01
E-mail: daniel@ways.nl
Telefoonnummer: 0224-783144