heroicons/outline/package Altijd €3.95 verzendkosten  op alles
heroicons/outline/truck Binnen 30 dagen  gratis retourneren
heroicons/outline/zap Groot assortiment  & snelle levering
heroicons/outline/smile Niet goed, is  geld terug
Bezig met laden...

ZyXEL GS1008-HP Netwerk switch 8 poorten 2000 MBit/s PoE-functie

Art.nr. : 4718937604135
Voor de prijs- en prestatie-eisen van kleine bedrijvenDe GS1008HP van Zyxel is met acht Gigabit Ethernet-poorten, allemaal PoE-poorten, die een totale poe-budget tot 60 W kunnen leveren. De GS1008HP kan eenvoudig met PoE-apparaten in uw netwerk worden verbonden. Hij beschikt over een plug-and-play design en kan zonder performance-einbubuitencamera stroom besparen. De GS1008HP vult een al lang bestaande lacune in de markt voor unmanaged PoE-switches met 802.3at-standaard, hij heeft een hoog power budget en is voor kleine kantoren/thuiskantoren en kleine bedrijven betaalbaar.Ondersteuning van Smart PoE+ 802.3af/802.3atDe GS1008HP met de standaard IEEE 802.3at biedt maximaal 30 W per poort (met een power budget in totaal van 60 W) en voorziet PoE-netwerkapparaten zoals WLAN-AP's, IP-camera's en VoIP-telefoons van stroom.Comfortabel beheer van het PoE-budgetDe GS1008HP heeft een totale power-budget van 60 W en een praktische LED-indicatie, die oranje brandt, als de drempel verlaagd van 50 W wordt bereikt (PoE MAX). Als het stroomverbruik van het budget overschrijdt, wordt het laatste apparaat niet meer gevoed, echter zonder invloed op andere apparaten, die via de switch stroom krijgen.Gigabit gegevensoverdracht en intelligente functiesMet Gigabit-prestaties is de switch met een factor 10 sneller dan Fast Ethernet. Hij biedt tot 2.000 Mb/s toegewezen bandbreedte per poort. Meer geavanceerde functies zoals Jumbo frame, flow control en auto-negotiation. De ideale keuze voor het MKB die bij uw organisatie netwerk profiteren van de voordelen van toepassingen hoge snelheid wilt gebruiken.Design zonder ventilator (Fanless)Breid uw netwerk uit, zonder de rustige werkomgeving in uw bedrijf te verstoren. Deze switch is voorzien van een ontwerp zonder ventilator. Dit zorgt voor een geruisloze werking en voor een hogere betrouwbaarheid en levensduur zonder bewegende onderdelen die uitvallen kunnen beschadigen.Energiebesparend door minder stroomverbruikDe in de GS1008HP geïntegreerde functie IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) herkent automatisch hoeveel verkeer er op het netwerk aankomt en past het stroomverbruik dynamisch aan. Daardoor is de switch in staat om het stroomverbruik op momenten met een geringere belasting van het netwerk te verminderen.De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.

Op voorraad

+ -
heroicons/outline/paper-plane altijd €3.95 verzendkosten
heroicons/outline/open-box binnen 2 werkdagen geleverd

Omschrijving

Voor de prijs- en prestatie-eisen van kleine bedrijven
De GS1008HP van Zyxel is met acht Gigabit Ethernet-poorten, allemaal PoE-poorten, die een totale poe-budget tot 60 W kunnen leveren. De GS1008HP kan eenvoudig met PoE-apparaten in uw netwerk worden verbonden. Hij beschikt over een plug-and-play design en kan zonder performance-einbubuitencamera stroom besparen. De GS1008HP vult een al lang bestaande lacune in de markt voor unmanaged PoE-switches met 802.3at-standaard, hij heeft een hoog power budget en is voor kleine kantoren/thuiskantoren en kleine bedrijven betaalbaar.

Ondersteuning van Smart PoE+ 802.3af/802.3at
De GS1008HP met de standaard IEEE 802.3at biedt maximaal 30 W per poort (met een power budget in totaal van 60 W) en voorziet PoE-netwerkapparaten zoals WLAN-AP's, IP-camera's en VoIP-telefoons van stroom.

Comfortabel beheer van het PoE-budget
De GS1008HP heeft een totale power-budget van 60 W en een praktische LED-indicatie, die oranje brandt, als de drempel verlaagd van 50 W wordt bereikt (PoE MAX). Als het stroomverbruik van het budget overschrijdt, wordt het laatste apparaat niet meer gevoed, echter zonder invloed op andere apparaten, die via de switch stroom krijgen.

Gigabit gegevensoverdracht en intelligente functies
Met Gigabit-prestaties is de switch met een factor 10 sneller dan Fast Ethernet. Hij biedt tot 2.000 Mb/s toegewezen bandbreedte per poort. Meer geavanceerde functies zoals Jumbo frame, flow control en auto-negotiation. De ideale keuze voor het MKB die bij uw organisatie netwerk profiteren van de voordelen van toepassingen hoge snelheid wilt gebruiken.

Design zonder ventilator (Fanless)
Breid uw netwerk uit, zonder de rustige werkomgeving in uw bedrijf te verstoren. Deze switch is voorzien van een ontwerp zonder ventilator. Dit zorgt voor een geruisloze werking en voor een hogere betrouwbaarheid en levensduur zonder bewegende onderdelen die uitvallen kunnen beschadigen.

Energiebesparend door minder stroomverbruik
De in de GS1008HP geïntegreerde functie IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) herkent automatisch hoeveel verkeer er op het netwerk aankomt en past het stroomverbruik dynamisch aan. Daardoor is de switch in staat om het stroomverbruik op momenten met een geringere belasting van het netwerk te verminderen.

De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: ZyXEL GS1008-HP Netwerk switch 8 poorten 2000 MBit/s PoE-functie
Uw waardering:
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA - het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.